Publiquem és la web de micromecenatge literari de La Màquina del Temps, un projecte editorial especialitzat en llibres personalitzats. Escrivim, editem, dissenyem i publiquem literatura, biografies o llibres d’entitats i empreses.

El nostre objectiu és donar veu a persones i entitats que, si bé estan allunyades del circuit editorial comercial, tenen molt a dir. Perquè creiem que totes les vides son interessants i totes les històries son valuoses.

A nivell professional, el nostre equip el formen escriptors, correctors, editors i dissenyadors amb una llarga experiència en el món editorial. Ens defineix el gust per la feina ben feta: ens agrada el que fem i volem estar contents del resultat.

Tant Publiquem com La Màquina del Temps son projectes dirigits per Francesc Meseguer. Entre la seva obra, destaca “Body Sushi” (estrenada al Teatre Nacional de Catalunya), el dietari “Un pi, dos lledoners, una olivera” (beca UNESCO-Montserrat Roig) i el monòleg “Lear”, amb què va guanyar el prestigiós Premi Born i es va publicar en català, castellà, basc i gallec.

Si et ve de gust, pots escoltar l’entrevista que ens van fer a IB3 clicant aquí i a RAC 1, aquí.

Contacta’ns

Si tens qualsevol dubte, ens vols comentar una idea o fer arribar un text, ens pots escriure a hola@publiquem.cat, omplir el formulari de la pàgina Vull publicar o bé trucar-nos al 630 739 708.
Ens agradarà parlar amb tu!

Utilitzem cookies per facilitar l'experiència en aquesta web i la relació amb Publiquem. Navegar-hi suposa acceptar-ne l'ús, d'acord amb la nostra política de privacitat.